Annons
Sport

Min Hockey sänder Trojas play off-matcher

Ljungby • Publicerad 28 februari 2020
Foto: Filip Sjofors

Ett par spännande och avgörande veckor väntar för Troja. Efter att ha tagit sig genom höstens grundserie och allettan på ett förhållandevis enkelt sätt väntar play off-matcher på vägen mot kvalserien till hockeyallsvenskan.

Nu storsatsar Min Hockey och Smålandsposten på Trojas avgörande matcher i mars. Vi har säkrat rättigheterna till matcherna från en eventuellt avgörande match mot Strömsbro på lördag. Vi kommer också att sända samtliga matcher från play off 2 och play off 3 om Troja tar sig dit.

Annons

– Det känns fantastiskt kul att kunna bjuda våra prenumeranter på detta. Min Hockey har vuxit snabbt sedan starten hösten 2018 och det här blir nästa spännande steg. Troja är ett klassiskt lag i länet och vi tror att sändningarna kan locka både Ljungbybor och andra hockeyintresserade i hela Kronobergs län, säger Daniel Rydström, redaktör på Min Hockey.

För att kunna se sändningarna måste du vara prenumerant på Min Hockey. Det kostar 39 kronor i månaden, men just nu bara en krona första månaden. Teckna din prenumeration här.

Min Hockey ingår också i Smålandspostens Surf+. Då får du även smp.se, minboll.se och vxoweek.se. Testa för fem kronor i fem veckor här.

Sändningen produceras av Hockeyettanplay.se. Av rättighetsskäl har vi tyvärr inte möjlighet att sända Trojas bortamatcher om de skulle möta Boden eller Visby/Roma i play off.

Nadia HagbergSkicka e-post
Så här jobbar Min Hockey med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons