GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Förre TAIF-tränaren lämnar

Publicerad 6 oktober 2021
Magnus Sundquist.
Magnus Sundquist.
Foto: JOHAN LÖF

Det blev ett kort äventyr i Rumänien för förre Tingsrydstränaren Magnus Sundquist. Under onsdagen kom beskedet att han lämnar klubben Csikzereda.

”Efter att ha bestämt sig för vad som är bäst för båda delarna, och som alltid också vissa oenigheter om hur vi kör saker, kommer jag och Sports Club idag utan några hårda känslor överens om att avbryta vårt arbete tillsammans och tacka varandra för den här tiden”, skriver Sundquist själv på sociala medier.

Vad som väntar näst är oklart.

Daniel RydströmSkicka e-post
Så här jobbar Min Hockey med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.