GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Passa på i slutspelstider – läs minHOCKEY för 29 kronor i månaden

Växjö • Publicerad 31 mars 2022
Just nu har vi ett finfint erbjudande på minHOCKEY.
Just nu har vi ett finfint erbjudande på minHOCKEY.Foto: FREDRIK KARLSSON

SM-slutspelet inleds för Växjö Lakers del på fredagen. Redan nu kan du säkra upp minHOCKEY och följa laget nära. Dessutom går vi rakt in i en högintressant silly season för övriga lag som vi bevakar. Du missar ingenting om du läser minHockey.

Vi utlovar massor med nyheter och analyser. Nu har vi tagit fram ett exklusivt erbjudande till nya kunder. Säkra hockeyläsning i ett helt år för 29 kronor i månaden.

Alexander JepsenSkicka e-post
Så här jobbar med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.